noen av Tøybleieguttens bleier

Vi har nå vært i prøvestadiet en stund og har nå hatt våre første dager med kun tøybleier av forskjellige slag. Tar litt tid før innleggene er skikkelig vasket inn- men nå tror jeg vi er der. Virker iallefall sånn siden vi ikke har hatt noen lekkasjer *bank i bordet*. Tøybleiegutten ligger i skrivende stund i senga si og sover for natten - for første gang iført tøy. Vi har satset på at det skal holde seg tørt så jeg la 3 tykke innlegg i brettisen før brillebukse og hjemmestrikka nattullbukse fra nøstebarn kom på. Bedre føre var- er det ikke så dem sier. :)

Driver fortsatt å kjøper inn litt bleier og innlegg innimellom. Pr dags. dato tror jeg at jeg har forelsket meg litt i BumGenius AIO, Fuzzi Bunz Perfect size lommebleie samt Apple Cheeks. Foreløpig har vi en av hver av dem men venter en BG og en FB til i posten i morgen allerede. Fuzzi Bunsene er på tilbud hos www.bleiedoden.no nå så løp å kjøp! *jippi*

Innleggene vi bruker i bleiene har jeg for det meste kjøpt fra USA via www.etsy.com Rimelig og gode innlegg. Så gode at jeg venter en pakke til fra samme leverandør.

AppleCheeks

Blueberry OS:

John Deere bortesydd sperrelag/snap-in bleie:

Første bleiene som ble kjøpt: Bleietrekk fra imseVimse, AIO og bleietrekk fra Thirsties

 

Hvilke bleier foretrekker du til barnet ditt?


-HappyMamma-


4 kommentarer

25.okt.2010 kl.22:20

Jeg hadde veldig lyst til å prøve tøybleier, men fant ut at det ble for mye pes. Her går det nå i pampers :-)

Helen

26.okt.2010 kl.23:11

Endelig var du på plass igjen..

Tusen takk for en super dag på lørdag, koste meg skikkelig og det gjorde min bedre halvdel også <3 Gleder meg allerede til neste gang vi sees.

Love U..

Klem "tante" Lèn

Lise

26.okt.2010 kl.23:25

er noe jeg kunne tenke meg å prøvd, men her går det i Libero :p

klem

HappyMamma

27.okt.2010 kl.22:06

Lise:

Er jo bare å sette i gang å prøve det:) Det finnes også forskjellige støtteordninger for tøybleier fra renovasjonsselskapene. Sjekk ut tettinntil sitt tøybleieforum- der er det mange som deler tips og erfaringer.

Skriv en ny kommentar

HappyMamma

HappyMamma

28, Vaksdal

Jeg er mamma til en gutt født i slutten av juli 2010. Tøybleiemamma og flaskemamma. Opprinnelig fra Vesterålen, men er nå bosatt på Vestlandet. Driver en del med hekling og strikking.

Norske blogger

bloglovin

B L O G G L I S T E N . N E T

Kategorier

Arkiv

hits